Nieuws /

Kom naar Sporthal De Watertoren!

Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee is tijdens AGU Egmond-Pier-Egmond de ideale plek om even uit de wind te staan. Maar er is ook meer te beleven!

– Je kunt hier vanaf 8.00 uur jouw stuurbordje halen.
– AGU promoot de laatste trends op kledinggebied en ook zijn er stands van andere fietsproducten leveranciers, kom bijvoorbeeld kijken naar de nieuwste strandband.
– Je kunt er terecht voor de materiaalservice van Theo Schilder. Ben je iets vergeten voor tijdens de race? Je kunt het hier kopen.
– Hier koop je een hapje en drankje vooraf of na het evenement. Er is ook live muziek aanwezig.
– Hier koop je het AGU Egmond-Pier-Egmond wielershirt zolang de voorraad strekt (bijna uitverkocht). Ook wordt kleding van Le Champion verkocht.
– In de sporthal is ook kleedruimte (met beperkt douchegelegenheid). Je kunt hiervoor ook terecht bij de er naast gelegen kleedruimtes van voetbalvereniging Egmondia.
– Het Rode Kruis bevindt zich in de sporthal, hier kun je terecht voor medische ondersteuning.
– Voor vragen over jouw startbewijs, stuurbordje of anderszins over jouw deelname dan kun je terecht bij de Helpdesk. Ook voor gevonden voorwerpen kun je hier terecht.
– Haal voor of na de race een banaan op bij de stand van Oxfam Novib! Zij vertellen je ook graag over hun inzet voor kustbescherming.
– De prijsuitreiking van de jeugdrace vindt om 14.30 uur plaats op het podium in de sporthal. Wellicht zijn dit de toppers van de toekomst.

Ook na de race kun je Sporthal De Watertoren bezoeken, deze is geopend voor publiek tot 16.00 uur.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief