Nieuws /

Ramon Sinkeldam staat aan de start

Geboortedatum: 9 februari 1989
Woonplaats: Wormer
Ploeg: Francais des Jeux

In de echte driekleur: Met enige regelmaat meldt Nationaal wegkampioen Ramon Sinkeldam zich aan het vertrek van een strandrace. De voormalig veldrijder kan dan ook goed overweg met de strandfiets. Vorig jaar schreef hij de strandrace in Noordwijk op zijn naam. Dit winterseizoen toonde hij zich voor de eerste maal tijdens de Beach Battle in Wijk aan Zee, waar de wegprof direct een mooie vijfde plaats noteerde. AGU Egmond-Pier-Egmond zal voor de Zaankanter een speciaal plekje krijgen. Zijn overgang naar het Franse Francais des Jeux maakt het voor Sinkeldam mogelijk om in een nationale driekleur aan de start te verschijnen. Zijn vorige werkgever Sunweb, liet slechts een rood-wit-blauwe baan op het tenue toe.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief