MTB-trainingen

Wil je als mountainbiker meer controle krijgen over je fiets en  je conditie en vaardigheden verbeteren? Voor de gevorderde mountainbikers organiseren we in het voor- en najaar aansluitend op de Start2Bike clinics een MTB-arrangement van zes trainingen van twee uur en deelname aan een MTB-tocht. 

Inhoud trainingen 
De trainingen beginnen we met een goede warming-up. En er worden aanwijzingen gegeven om aan de conditie en techniek te werken. Hierdoor ontstaat een verantwoorde afwisseling in de inspanning- en herstelfases.  Als afsluiting vindt er een korte evaluatie en cooling-down plaats. De trainingen zijn afgestemd op de condities die nodig zijn om op een veilige manier deel te nemen aan MTB-tochten. 

Je fietst onder leiding van gecertificeerde trainers die de weg en de zwaarte van het parcours in het gebied kennen. Op deze manier kan er verantwoord en veilig gefietst worden met elkaar. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Bij meer animo wordt er een tweede groep gevormd. 

PROGRAMMA VOORJAAR 2018
Zondag 21 januari  Training  van 08.30 – 10.30 uur 
Zondag 28 januari  Training  van 08.30 – 10.30 uur 
Zondag 4 februari Training  van 08.30 – 10.30 uur 
Zondag 11 februari Training  van 08.30 – 10.30 uur 
Zondag 18 februari Training  van 08.30 – 10.30 uur 
Zondag 25 februari Training  van 08.30 – 10.30 uur 

Zie hier meer informatie over de trainingen.