Voorbereiding

Zie hieronder leuke tips voor jouw voorbereiding op AGU Egmond-Pier-Egmond. Zo kom je goed voorbereid aan de start.

Subaru Beach Battle in Wijk aan Zee

Aan het trainen voor AGU Egmond-Pier-Egmond?

De Subaru BeachBattle Wijk aan Zee op zondag 25 november is een mooie manier om het meest zuidelijke stukje parcours nabij de Noord-Pier te verkennen. De inschrijving is geopend! Schrijf je in en train voor AGU Egmond-Pier-Egmond.

Zie ook de Summer edition op dinsdagavond 4 september.

Beukers Bike Centre strandtraining

“Samen het parcours verkennen” voor AGU Egmond-Pier-Egmond doe je in december met de specialisten van Beukers Bike Centre. Er wordt vertrokken vanuit Petten om rustig over het strand naar Egmond te fietsen en vanaf daar in stevig tempo het parcours van AGU Egmond-Pier-Egmond te rijden.

Wil je het materiaal en de benen nog een keer testen? Houdt deze pagina dan in de gaten voor de data wanneer Beukers Bike Centre het strand op gaat om het parcours te verkennen! 

Het startpunt van alle trainingen is bij Beukers Bike Centre in Petten (Ir. van den Banstraat 14, Petten) en iedereen kan aansluiten, zowel strandtoppers als tobbers! Bij grote opkomst worden de groepen opgedeeld in verschillende niveaus: Rookies, Experienced & Experts. Heb je onderweg vragen over de bandenspanning, strandopgangen etc.? Het personeel van Beukers Bike Centre en de mannen van het Beukers-Pearl Izumi strandteam​ verdelen zich over de groepen en kunnen (bijna) al je vragen beantwoorden! Deelname is gratis!

Verbeter je mountainbikevaardigheden met Start2Bike

Voor beginnende en gevorderde mountainbikers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van vier wekelijkse trainingen. De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs opgeleid door NTFU en/of KNWU op basis van het Start2Bike concept. Kijk hier voor meer informatie en de data.

Let op je gezondheid, tips van Sportzorg

Deelnemen aan AGU Egmond-Pier-Egmond is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees deze tips goed, maar wees er altijd van bewust dat je bij sportactiviteiten zelf primair verantwoordelijk bent voor je gezondheid.

Lees de tips hier!