• Medaille inleg

Medaille inleg

Wat is er mooier dan het ontvangen van een fraaie herinneringsmedaille na afloop van het volbrengen van je sportieve prestatie. Zoals je bij de AGU Egmond-Pier-Egmond gewend bent, ontvang je na afloop een fraaie medaille als herinnering aan je prestatie. Of je nu vaak fietst of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze medaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd. Bestel deze unieke extra service en je ontvangt snel na de AGU Egmond-Pier-Egmond jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Zo ontstaat die bijzondere herinnering aan jouw deelname.

Als individuele deelnemer bestel je je medaille inleg eenvoudig via het inschrijfformulier. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten) per medaille inleg. Ben je vergeten de medaille inleg bij je inschrijving te bestellen? Dan kan dit alsnog. Klik hier om een bestelling te plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).

Je krijgt jouw medaille-inleg zo spoedig mogelijk na AGU Egmond-Pier-Egmond per post thuisgestuurd. Het overdragen van jouw startnummer aan iemand anders levert geen problemen op voor de medaille-inlegservice. De nieuwe naam wordt dan op de inleg gegraveerd.

Let op! Doe je mee aan de Businessrace, dan kun je via jouw bedrijf deze service bestellen. Er zijn dan twee mogelijkheden:
1. Het bedrijf kan voor alle deelnemers een medaille inleg bestellen;
2. Je kan als individueel teamlid een medaille inleg bestellen.

Wil je een bestelling doen, klik dan hier. Ook voor bedrijven zijn de kosten bij nabestelling € 5,95 (inclusief verzendkosten) per medaille inleg.