Sponsors

AGU Egmond-Pier-Egmond is de grootste strandrace van Nederland en biedt veel mogelijkheden voor sponsoren. Le Champion ziet sponsoring echt als een partnership. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Le Champion gelooft vooral in loyale en meerjarige partnerships, om ook echt samen te kunnen groeien in een evenement. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de partners een geslaagd evenement neer te zetten.

Hoofdsponsor

 

Co-sponsors  
LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITION

Sub-sponsors    
Logo_Beukers_zw_strak  

 

Media sponsors  

 

Partners      
eco160x31 transix_epe  
   

De AGU Egmond-Pier-Egmond is een evenement van Le Champion en de perfecte manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen in Noord-Holland. Wil jij alles weten over de sponsormogelijkheden voor de AGU Egmond-Pier-Egmond en via ons evenement in contact komen met duizenden fietsers? Stuur ons dan een email

Zie jij sponsormogelijkheden?
Ja? Klik hier!

Sponsors stellen zich voor

AGU

AGU en Le Champion werken al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen, zoals de Dam tot Dam FietsClassic en de Fiets4Daagse Hoorn. AGU is ook partner voor de fiets- en loopkleding van Le Championleden. Samen met collega’s, clubgenoten of vrienden in dezelfde kleding fietsen, maakt fietsevenementen namelijk nog mooier! Ook voor andere fietskleding en fietsaccessoires kun je bij AGU terecht.

Meer informatie: www.agu.nl.


Beukers Bike Centre
Logo_Beukers_zw_strakJarenlange ervaring op, en de liefde voor de fiets bij alle werknemers van Beukers Bike Centre, zorgen ervoor dat je als fietsliefhebber aan het juiste adres bent in Petten. Onze medewerkers kunnen meepraten over “een strandrace met windkracht 7 tegen” , het beklimmen van een Alpencol” , een “hongerklop” krijgen, of over het rijden van een tourtocht, en voorzien je dan ook graag van advies! Dit, gecombineerd met een snelle en professionele werkplaatsservice, scherpe prijzen en zeer veel ervaring in fietsmetingen, zorgt er voor dat je je bij Beukers Bike Centre als fietsliefhebber thuis voelt! We nodigen je dan ook van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel en oa onze collectie Storm strandbikes te bewonderen!

Succes tijdens je voorbereidingen op de komende AGU Egmond-Pier-Egmond!

Meer informatie: www.beukersbikecentre.nl | www.stormbikes.com


LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONISOSTAR
Isostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


Bike Shop Egmond
In het hart van Egmond aan Zee aan de Trompstraat 17 vindt je sinds 1,5 jaar Bike Shop Egmond. Vanuit een droom en liefde voor fietsen hebben eigenaren Carl en Sandy in korte tijd een complete winkel opgebouwd. Betrokken bij het dorp Egmond aan Zee en met de doelstelling om iedere klant de fun van het fietsen mee te geven, zijn ze sinds dit jaar sponsor van de AGU Egmond-Pier-Egmond en in het bijzonder van de jeugdrace.

In het merk Scott hebben zij een partner/ merk gevonden die aansluit bij hun filosofie van ambitie, passie en toewijding. Klaar staan voor je klanten, goed advies en een gezellige sfeer kenmerken deze ruime winkel. Tijdens de Egmond Pier Egmond kan je er terecht voor leuke aanbiedingen maar belangrijker nog zal er na afloop weer een Bike Wash georganiseerd worden. Tegen een vrijwillige bijdrage (die geheel ten goede komt aan de stichting Tegenkracht) zullen ze je fiets na de race wassen en wanneer gewenst ook weer smeren. Terwijl je fiets buiten gewassen wordt is er binnen de mogelijkheid om op te warmen en met andere fietsers verhalen uit te wisselen.

Kijk voor meer informatie op: www.bikeshopegmond.nl


Noordhollands Dagblad
Noordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt u op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij u in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.

Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.


Up/Down
Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Kijk voor meer informatie op:  www.updown.soulonline.nl


SL_GV_01_Blauw-grijs_FCOntdek IJmuiden aan Zee, de stoere havenplaats met avontuurlijke kust
Een avontuurlijke, stoere haven en kustplaats dichtbij Amsterdam
IJmuiden heeft  alle soorten havens van vissershaven, industriehaven, tot zeejachthaven. Met de pieren, het indrukwekkende sluizencomplex en de cruise- en ferryvaart is er altijd iets te beleven. Het brede zandstrand in IJmuiden aan Zee en Strand Noordpier en de unieke golfslag als gevolg van de pieren maken het gebied uitermate geschikt voor wind- en watersporten. Beleef het spektakel van de stoere wind- en watersporters en  schepen die voorbijkomen terwijl u een verse vis eet in een van de strandpaviljoens of visrestaurants.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.ijmuidenaanzee.nl.


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


Trans-iX
transix_epeTrans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.